Save the date! Online Bingo 4 juli 2020

17 juni 2020Op zaterdag 4 juli 2020 van 19.30 tot circa 21:30 uur organiseert Wijkvereniging inSchuytgraaf opnieuw een Bingo-avond! Doe je mee?

Online Bingo

Omdat we door de maatregelen van het RIVM nog steeds niet met teveel mensen bij elkaar mogen komen, zal de bingo ditmaal online georganiseerd worden op dezelfde manier als bij de online pubquiz. Mensen kunnen vanuit huis meedoen via computer of tablet met de bingo.

Eén set bingokaarten voor zes speelronden kost € 5,- (1 kaart per ronde). Ook kan je een bingostift kopen voor € 1,-.

In de eerste vijf bingoronden is er per ronde twee maal kans op een hele mooie prijs! In de zesde bingoronde is een MEGA hoofdprijs te winnen!

Ledenvoordeel

Leden van de wijkvereniging kunnen als eerste inschrijven. Dit kan vanaf 20 juni. Zij ontvangen een aanmeldlink per mail. Vanaf 27 juni gaat de inschrijving vervolgens ook open voor niet-leden (VOL=VOL). Er kunnen maximaal 200 huishoudens deelnemen. Meer informatie volgt.

Als je zeker wilt zijn van een plek, kun je voor slechts € 12,- per jaar, per huishouden, lid worden. Je profiteert dan van ledenvoordeel op onze evenementen. Meld je dan aan via deze link voor de wijkvereniging.


Locatie

Thuis achter computer

www.inschuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen