Vrijwilligers gezocht

Wijkvereniging inSchuytgraaf zoekt versterking!Loesje

Wijkvereniging inSchuytgraaf heeft als doel contact tussen bewoners van Schuytgraaf te bevorderen en gezamenlijk activiteiten te organiseren. Hierbij kan de wijkvereniging nog wel wat hulp gebruiken en is op zoek naar nieuwe bestuursleden.

 

Wij zoeken op dit moment:

  • Algemeen bestuurslid m/v
  • Algemeen lid werkgroep communicatie (website) m/v
  • Vierkrant bezorger m/v
  • Reporter/vlogger voor de wijkvereniging m/v
  • Penningmeester m/v
  • Secretaris voor Wijkvereniging inSchuytgraaf m/v

 

Algemeen bestuurslid

Eén keer in de maand vergadert het bestuur over aankomende activiteiten. Naast het vergaderen, bedenken van activiteiten en het uitvoeren hiervan is er ook tijd voor gezelligheid.

Hoe meer mensen zich aanmelden als bestuurslid, hoe beter de verschillende projecten en taken verdeeld kunnen worden. Wil je vrijblijvend kennismaken met het bestuur, neem dan contact met ons op via wijkvereniging@inSchuytgraaf.nl

Wil je geen bestuursfunctie, maar lijkt het je wel leuk om incidenteel te helpen bij de organisatie of uitvoering van een activiteit? Geef je dan vrijblijvend op! Je krijgt voorafgaand aan een evenement een mailtje waarin aangegeven staat wie we nog nodig hebben voor een specifieke taak. Vele handen maken licht werk!

 

Werkgroep communicatie

Als lid van de werkgroep Communicatie werk je samen in een gezellig team van inwoners uit Schuytgraaf. Je schrijf artikelen over alles wat er gebeurt in de wijk, maar je onderhoud ook de wijkwebsite, je verwerkt de evenementen die worden ingezonden voor de wijkagenda en beheerd de digitale muurkrant, de tv schermen die overal in Schuytgraaf te vinden zijn. Lijkt het je leuk om met een leuk team van vrijwilligers de bewoners van Schuytgraaf up to date te houden, mail dan naar pr@inSchuytgraaf.nl.

 

Algemeen lid Vierkrant

Zes keer per jaar wordt de plaatselijke wijkkrant, de Vierkrant, gepubliceerd. Voor elke Vierkrant komt het team samen om te vergaderen over de nieuwste krant. Hierbij worden ideeën uitgewisseld en gekeken wat er in de Vierkrant moet komen. Je hebt standaard rubrieken, maar ook nieuws uit de wijk. Uiteindelijk bezorg je de inwoners van Schuytgraaf veel leesplezier en houd je je wijkgenoten op de hoogte. Lijkt het jou leuk om dit te doen? Meld je dan snel aan als vrijwilliger via Vierkrant@inSchuytgraaf.nl. Word jij onze nieuwe collega?

 

Vierkrant bezorger

Woon je in Schuytgraaf en wil je graag een bijbaantje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zes keer per jaar komt de Vierkrant uit. De krant moet dan bezorgt worden bij de inwoners. Zo zorg jij ervoor dat iedereen in Schuytgraaf weer de Vierkrant kan lezen en je houd er nog een leuk zakcentjes aan over. Ook bepaal je zelf wanneer je de krant bezorgt, je hebt dan van vrijdag tot en met woensdag de tijd om de krant te bezorgen. Hoe mooi is dat! Mail nu naar bezorging@inSchuytgraaf.nl door onze mooie wijk de krant bezorgen.

 

Reporter/vlogger voor de wijkvereniging

Wij zoeken een enthousiast, grappig en creatief persoon om verslag te doen van onze evenementen. En om boeiende content te creëren voor onze socialemediakanalen. Je bent een natuurlijke ster voor de camera, kunt korte interviews afnemen en hebt affiniteit met content maken. Maak een verschil in onze gemeenschap en laat jouw creatieve talent schitteren! Lijkt je dit wat? Neem dan nu contact op via wijkvereniging@inSchuytgraaf.nl

 

Secretaris voor Wijkvereniging inSchuytgraaf

Wijkvereniging inSchuytgraaf zoekt een enthousiaste secretaris om deel uit te maken van ons team. Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het notuleren van vergaderingen, beheren van correspondentie en ondersteunen van bestuursleden bij het plannen van evenementen. Ben jij een organisatietalent met goede communicatieve vaardigheden? Doe mee en maak een verschil in onze gemeenschap! Zie jij jezelf deze functie al uitvoeren? Neem dan nu contact op via wijkvereniging@inSchuytgraaf.nl.

 

Vierkrant Ja-graag-sticker

Het grootste deel van Schuytgraaf heeft een Ja-graag-sticker. Mensen met een nee-nee-sticker kunnen een Ja-graag-sticker aanvragen om zo toch de Vierkrant te kunnen ontvangen. Mail naar bezorging@inSchuytgraaf.nl om een sticker te krijgen, ook als je een nieuwe nodig hebt.

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen