Vrijwilligers gezocht

Wijkvereniging inSchuytgraaf zoekt versterking!Loesje

Wijkvereniging inSchuytgraaf heeft als doel contact tussen bewoners van Schuytgraaf te bevorderen en gezamenlijk activiteiten te organiseren. Hierbij kan de wijkvereniging nog wel wat hulp gebruiken en is op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Wij zoeken op dit moment:
• Algemeen bestuurslid m/v

• Algemeen lid werkgroep communicatie m/v

 

Eén keer in de maand vergadert het bestuur over aankomende activiteiten. Naast het vergaderen, bedenken van activiteiten en het uitvoeren hiervan is er ook tijd voor gezelligheid.

Hoe meer mensen zich aanmelden als bestuurslid, hoe beter de verschillende projecten en taken verdeeld kunnen worden. Wil je vrijblijvend kennismaken met het bestuur, neem dan contact met ons op via wijkvereniging@inSchuytgraaf.nl

Wil je geen bestuursfunctie, maar lijkt het je wel leuk om incidenteel te helpen bij de organisatie of uitvoering van een activiteit? Geef je dan vrijblijvend op! Je krijgt voorafgaand aan een evenement een mailtje waarin aangegeven staat wie we nog nodig hebben voor een specifieke taak. Vele handen maken licht werk!

 

Werkgroep communicatie

Als lid van de werkgroep Communicatie werk je samen in een gezellig team van inwoners uit Schuytgraaf. Je schrijf artikelen over alles wat er gebeurt in de wijk, maar je onderhoud ook de wijkwebsite, je verwerkt de evenementen die worden ingezonden voor de wijkagenda en beheerd de digitale muurkrant, de tv schermen die overal in Schuytgraaf te vinden zijn. Lijkt het je leuk om met een leuk team van vrijwilligers de bewoners van Schuytgraaf up to date te houden, mail dan naar pr@inSchuytgraaf.nl.

 

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen