Gratis pubquiz voor leden en niet-leden georganiseerd door Wijkvereniging inSchuytgraaf

27 oktober 2020Doe jij ook mee? Op zaterdag 31 oktober 2020 organiseert Wijkvereniging inSchuytgraaf wederom een gezellige online PubQuiz in de huiskamers van Schuytgraaf! Deze gaat om 20.00 uur van start.

Pubquiz gratis voor leden en niet-leden

De inschrijving staat open voor iedereen in Schuytgraaf en directe omgeving. En de quiz is geheel kosteloos. Ook niet-leden van Wijkvereniging inSchuytgraaf mogen gratis meedoen. In tegenstelling tot wat er vermeld staat in de Vierkrant van oktober. In deze tijd hebben we allemaal behoefte aan leuke activiteiten die passen binnen de regels van het RIVM. En nu hoeven de kosten geen reden te zijn om NIET mee te doen. Meld je hier aan.

Mooie prijzen

Ook deze keer zijn er weer mooie prijzen te winnen. Food and More Schuytgraaf sponsort bijvoorbeeld een cadeaubon voor een high tea voor twee personen. Verder geeft de wijkvereniging leuke prijzen weg, zoals diverse bonnen. De overige prijzen worden nog niet verklapt, maar zijn zeker de moeite waard. Maar, er wordt natuurlijk voornamelijk gestreden om de eer de slimste deelnemer te worden!

Hoe gaat het te werk

Je kunt individueel of als team (huishouden) meedoen. De werkgroep zal via ZOOM de vragen presenteren. Deze livestream kun je bijvoorbeeld via je computer volgen. Dan kun je via het programma Kahoot! tegelijkertijd de vragen beantwoorden. Daarvoor heb je dan een smartphone of tablet nodig. Per huishouden kan maar één prijs gewonnen worden. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar op de dag van de pubquiz ontvang je een e-mail met uitleg en je toegangscode. Bovendien is om 19.30 uur het pubquizteam online aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan ons evenement en/of onze Facebook pagina. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail. Je hebt nog een paar dagen om je aan te melden.

Locatie

thuis
via zoom en kahoot

www.inschuytgraaf.nl

pubquiz@wijkvereniging


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen