Aanmelding Schuytgraaf Bingo

bingoOp dinsdag 27 april organiseert Wijkvereniging inSchuytgraaf opnieuw een Bingo! Deze avond zal het thema Koningsdag krijgen!
Ook deze keer zal de bingo online plaatsvinden.

Wel hebben we deze keer 2 bingo’s op de planning! ’s middags is er een kinderbingo welke zal starten om 16:00uur en in de avond is er een bingo voor volwassenen. De bingo voor volwassenen zal starten om 19:30.

Eén set bingo kaarten voor zes speelronden kost € 5,- (1 kaart per ronde). Voor de kinderbingo is dit €2,50. Ook kan je een bingostift kopen voor € 1,-. Bij afhalen dient de bestelling per pin te worden afgerekend. Contante betalingen zijn niet mogelijk.

In 5 bingo ronden is er 2 x kans op een hele mooie prijs! In de 6e bingo ronde is een MEGA hoofdprijs te winnen.

Ledenvoordeel

Leden van de wijkvereniging kunnen als eerste inschrijven. De link hiervoor krijgen zij in een mailing die op 6 april zal worden verstuurd. Inschrijving voor niet leden zal starten op 13-4-2021 en verlopen via deze pagina.

Wil je graag lid worden en voor slechts 12 euro per jaar, per huishouden, profiteren van ledenvoordeel op onze evenementen? Meld je dan aan via: https://www.inschuytgraaf.nl/wijkvereniging-inschuytgraaf/word-lid/

Voor vragen over de bingo kan je het beste even contact opnemen via de e-mail. bingo@inSchuytgraaf.nl

 

Aanmelding voor de bingo is op dit moment gesloten.

Voor inhoudelijke vragen rondom de komende bingo verzoeken wij je een email te sturen aan de werkgroep bingo@inSchuytgraaf.nl.

 

 

 

 

 

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen