Food and More SchuytgraafFood and More Schuytgraaf is een unieke ontmoetingsplek in het winkelcentrum Schuytgraaf.

Van Woensdag tot en met Zondag kunt u hier van 10.00 tot 17.30 uur genieten van onze heerlijke gerechten en dranken.
Onze menukaart bevat een uitgebreid assortiment koude en warme lunchgerechten die wij de hele dag door serveren, van huisgemaakte soep, rijkgevulde salades tot een uitgebreide heerlijke High Tea of High Coffee. Op zondagochtend serveren wij ontbijt en minimaal 1 avond in de week zal er een avondmaaltijd mogelijkheid zijn.
Waarbij mensen samen aan de grote tafel kunnen eten zodat het uit eten gaan ook heel goed in je eentje kan maar het eten dan toch gezellig in gezelschap is. Natuurlijk is aan een eigen tafeltje ook mogelijk.
Ook is ons restaurant buiten openingstijden te huren voor speciale gelegenheden zoals bijeenkomsten, (netwerk)borrels, vergaderingen, feesten/partijtjes en bijvoorbeeld een groepslunch.

In Food and More Schuytgraaf staat Bas Hogenkamp als kok in de keuken maar zal als ondernemer ook onze gasten verwelkomen en bedienen. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan in de horeca en is de laatste jaren werkzaam geweest als Culinair Adviseur bij een toonaangevende horecagroothandel.


Locatie

Fortunastraat, 27

0263828854

https://www.food-and-more-schuytgraaf.nl/

info@food-and-more-schuytgraaf.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen