Wijkvereniging inSchuytgraaf organiseert GPS-tocht

18 maart 2021Op Eerste Paasdag zondag 4 april 2021 komt wijkvereniging inSchuytgraaf met een tweetal activiteiten. Speciaal voor de bewoners in Schuytgraaf. Vanwege de coronamaatregelen zal dit er iets anders uitzien dan de voorgaande jaren. Voor de kleine kinderen hebben we een “Versier-je-ei” kleurplatenwedstrijd. Zij kunnen thuis een kleurplaat versieren en maken daarmee kans op leuke prijsjes. Voor gezinnen of koppels organiseren wij een GPS-tocht. Samen met je team ga je – met behulp van je smartphone – op zoek naar de gps-coördinaten. Daar vind je vragen en opdrachten.

Versier-je-ei kleurplatenwedstrijd voor de kleintjes

Voor de kleine kinderen (tot circa 10 jaar) organiseert de Wijkvereniging een gratis “Versier-je-ei” kleurplatenwedstrijd. De kleurplaat daarvoor kun je downloaden vanaf de website van inSchuytgraaf. Of je kunt ‘m meenemen bij het afhaalpunt van Food and More. Stuur een foto in van je kunstwerk naar pasen@inSchuytgraaf.nl. Onder de leukste inzendingen verloten wij een aantal leuke prijzen! Deze inzendingen worden op de website en Social Media van inSchuytgraaf gepubliceerd. Zie voor meer informatie het aparte artikel op de website van inSchuytgraaf.

GPS-tocht door de wijk

Voor gezinnen of stellen organiseren wij een GPS-tocht. Hiervoor kun je je aanmelden. De uiterste inleverdatum is vrijdag 2 april 2021. Je kunt je inschrijven voor een team tot 8 jaar of een team vanaf 8 jaar. Dit gaat uit van het niveau van de kinderen. Voorafgaand aan de GPS-tocht ontvang je een online live briefing via Zoom. De briefing start om 12.30 uur. Vanaf 13.00 uur start je dan zelf vanuit je eigen huis in de wijk. Per team heb je één smartphone nodig waarop je dan de app downloadt. De route duurt een uur tot anderhalf uur. Om ongeveer 15.00 uur is iedereen weer terug. Dan wordt de online prijsuitreiking gestart. De kosten bedragen € 10 per aangemeld team. Voor leden van de wijkvereniging is het € 5 per team.

Corona maatregelen

Wij verzoeken jullie de corona maatregelen in acht te houden. Je kunt daarom alleen aan de GPS-tocht deelnemen als huishouden. Of een groepje van 2 volwassen personen indien het gaat om meer dan één huishouden. Kinderen tot 12 jaar zijn hiervan uitgezonderd. Bij aanvang van de GPS-tocht houden we rekening met zoveel mogelijk spreiding door verschillende startpunten en coördinaten. Neem zelf je verantwoordelijkheid: houd steeds voldoende afstand (1,5 meter) en doe alleen mee als je geen klachten hebt.

Meer informatie

Meer weten? Houd de Facebookpagina in de gaten of mail de werkgroep Pasen hier. Aanmelden voor de GPS-toch kan via dit formulier
Nog geen lid van de wijkvereniging? Klik hier voor het inschrijfformulier. Lidmaatschap kost slechts 12,- per jaar per huishouden. Als lid krijg je bij zo veel mogelijk evenementen een voordeeltje zoals gratis consumpties of korting op deelname.

Locatie

Food and More Schuytgraaf
Fortunastraat 27
Arnhem

www.inschuytgraaf.nl

pasen@inSchuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen