Voetencentrum FlipseAdequate en goede zorg met extra aandacht voor de cliënt op een locatie dichtbij. Dat is heel in het kort waar Voetencentrum Flipse voor staat. Daarom vinden we het belangrijk om ook in Schuytgraaf actief te zijn. Sinds augustus 2008 zijn wij met onze praktijk gevestigd in het gezondheidscentrum in de wijk. Onze hoofdlocatie staat in Elst.

Wij helpen mensen met klachten of afwijkingen aan voeten, enkels, benen, heupen én rug. Veel van deze klachten komen namelijk voort uit een afwijking van de voeten. De behandeling van de podotherapeut heeft onder meer tot doel het opheffen, verminderen of compenseren van afwijkingen in de voet(stand). Daarnaast hebben wij vele specialisaties, waaronder kinderen, ouderen, sporters en mensen met diabetes en reuma. Onze doelgroep is dus heel divers en voor alle leeftijden.

Wat ons voetencentrum zo uniek maakt, is dat wij continue op zoek zijn naar de laatste ontwikkelingen om onze cliënt nóg beter te helpen. Zo staat in ons hoofdkantoor in Elst een revolutionair nieuw voetdrukmeetsysteem, uniek in de regio. Aan de hand van een loopband en meerdere camera’s kunnen we een nog nauwkeuriger meting doen van de (loop)stand van de voeten en benen.

In april 2017 is onze hoofdlocatie in Elst verhuisd naar een gloednieuw pand, dichtbij Schuytgraaf.


Locatie

Gezondheidscentrum Schuytgraaf
Pallas Atheneplein 30
6846 XA Arnhem

088-0314000

www.voetencentrumflipse.nl

info@voetencentrumflipse.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen