De Vloer, school voor podiumkunstenDans, zing en speel samen de sterren van De Vloer! Iedereen van beginner tot gevorderde en van peuter tot zeventigplusser is van harte welkom op onze vier locaties in Arnhem, waaronder twee in Schuytgraaf. Bij De Vloer kun je lessen volgen in dans, (inclusief pilates en dance-workout), theater, musical en muziektheater. Daarnaast geven we ook workshops en projecten op maat voor scholen en de kinderopvang.

De enthousiaste docenten van De Vloer hebben een grote passie voor hun vak en het lesgeven in hun podiumkunst. In Schuytgraaf vind je lessen in diverse dansdisciplines:  peuter- en kleuterdans, dansmix, young boys, klassiek ballet, moderne dans, Boys Only, streetdance/hiphop, pilates en dance workout. Wil je meer dan alleen dansen? Kom dan ook zingen en spelen tijdens de musicallessen!

Heb je al zin gekregen om een kijkje te nemen op onze vloer? Iedereen is van harte welkom om een gratis proefles te volgen. Wil je je inschrijven voor een les, dan kan dat zonder extra kosten. Betalen en opzeggen doe je per maand. Kortom, wij houden de podiumkunsten graag voor iedereen betaalbaar en gemakkelijk.

We delen heel graag het plezier van leren dansen, spelen en zingen met jou. Hopelijk tot binnenkort bij De Vloer!


Locatie

Salamander, Meikers 3 (1e verdieping, zaal met oranje vloer)
Omnibus, Pallas Atheneplein 2 (begane grond, zaal met rode vloer en de theaterzaal)

026-7370428

www.devloer.nu

info@devloer.nu

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen