Sterkliniek dierenartsen ArnhemBij Sterkliniek dierenartsen Arnhem kunt u met uw dier terecht bij onze dierenartsen en paraveterinairen voor medische hulp en advies, maar ook voor aankopen uit onze dierapotheek en voedingswinkel.

Als onderdeel van Sterkliniek Dierenartsen bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Doordat wij met het hele team nascholingen blijven volgen, zijn wij op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden, inzichten en ontwikkelingen in ons vakgebied. U kunt daarom van onze gemotiveerde en enthousiaste dierenartsen en paraveterinairen een professioneel advies en de beste zorg voor uw dier verwachten.

Onze dierenartsen hebben zich toegelegd op meerdere vakgebieden van hoog niveau, zoals tandheelkunde, echografie, endocrinologie, dermatologie en cardiologie. Dierenarts Caroline Stelma van der Touw is lid van de Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde (WVT) en van de European Veterinary Dental Society (EVDS) en heeft als enige dierenarts in de omgeving deze hoge mate van expertise in de veterinaire tandheelkunde. Op onze website (www.sterkliniekarnhem.nl/tandheelkunde) vindt u de vele mogelijkheden van gebitsbehandelingen voor uw hond, kat of konijn.

Op onze website kunt u kennismaken met ons team en vindt u informatie over de producten en diensten die wij aanbieden, zoals ons Huisdieren Zorgplan voor hond, kat en konijn. Dit voordeelplan helpt u om uw dier het gehele jaar de preventieve zorg te bieden die het dier nodig heeft en geeft u kortingen op onze producten en diensten. Wij hebben een Facebookpagina waarop wij de laatste nieuwtjes met u delen: www.facebook.com/sterkliniekarnhem. Onze openingstijden zijn te vinden op onze website www.sterkliniekarnhem.nl. Als nieuwe klant van Sterkliniek dierenartsen Arnhem vindt u op onze website een kortingsbon, waarmee u tegen inlevering hiervan, een kennismakingskorting van vijftien euro ontvangt. U kunt bij ons ook altijd een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding aanvragen. We zien u graag terug bij Sterkliniek Dierenartsen Arnhem.


Locatie

Het Lemoen 89, 6846 KD Arnhem

026 389 16 42

http://www.sterkliniekarnhem.nl

info@dierenartsarnhem.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen