Simone KampingSimone Kamping is in mei 2011 gestart in de wijk met het geven van diverse lessen. Waaronder drie zwangerschapscursussen.

Haar grootste passie is het begeleiden van zwangeren. Simone Kamping / ontspannen zwangerschap begeleidt en ondersteunt vele zwangere vrouwen en partners tijdens de zwangerschap om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de bevalling. Niet zweverig maar nuchter, met beide benen op de grond en met handige tips en adviezen. Ze heeft een unieke methode ontwikkeld waardoor zwangeren met gebruikmaking van deze methode veelal binnen vijf tot zes uur zonder te veel pijn kunnen bevallen. Daarin gebruikt ze mindfulness, zwangerschapsyoga, ademhalingsoefeningen en hypnobirthing. Daarnaast geeft ze ook partner bevalling workshops in groepen en privé. Ook is er een mogelijkheid om een V.I.P.-spoedcursus te volgen als je al voorbij de 32 weken zwanger bent.

De lessen zijn erg toegankelijk, “met beide voeten op de grond” en kun je van het begin tot het eind van de zwangerschap volgen. Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben. Er is veel persoonlijke aandacht en ruimte voor een lach en een traan.

Aan het begin van de les is er de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en om samen te delen over de zwangerschap bij een kopje thee. Daar geef ik tips ook over lichamelijke klachten die op dat moment spelen. Je kunt vanaf twaalf weken zwangerschap instromen en de lessen blijven volgen tot één á twee weken voor je uitgerekende datum. Er is veel persoonlijke aandacht.


Locatie

dinsdag: Huiskamer van Schuytgraaf , Het Lemoen 85
woensdag: MFC Omnibus Pallas Atheneplein 3

06-14379707

www.simonekamping.nl/zwangerschapsyoga/

info@simonekamping.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen