Shiatsupraktijk KasagiSinds 2014 geef ik met veel plezier Stoel- en Shiatsumassages in Schuytgraaf.  Stoel- en Shiatsumassage is voor iedereen die toe is aan ontspanning en/of verlichting van klachten wil. Ik geef deze massages bij mij thuis op de eerste verdieping waar ik een fijne ruimte heb ingericht.
Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage en is gebaseerd op traditionele Chinese geneeskunde. Het woord shiatsu betekent letterlijk ‘vingerdruk’. Het is een massage die zowel ter ontspanning, maar ook als therapie kan worden ingezet.
Wanneer er sprake is van een specifieke klacht is een (shiatsu) ontspanningsmassage vaak niet voldoende en is het belangrijk dat er eerst een diagnose wordt gesteld om tot een effectieve behandeling te kunnen komen. We plannen dan een intakegesprek waarna er direct een behandeling volgt.

Ik gebruik daarbij vaak aanvullende technieken zoals cupping, moxa en acupuntuur. Op mijn site kunt u hier meer over lezen, maar bel of mail anders gerust voor extra informatie. Ik hanteer altijd een kortingstarief bij een reeks van vijf massages (rittenkaart).
Kom het eens ervaren, uw lichaam verdient het!
Massages gaan altijd op afspraak en kunnen eventueel ook op een avond of  weekenddag gepland worden.

Hartelijke groet,

Cathrine Samson


Locatie

Koperslagersveste 5
6846 BE Arnhem

06-27378061

www.shiatsu-en-stoelmassage.nl

info@shiatsu-en-stoelmassage.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen