Scouting SchutgraafScouting Schutgraaf is al meer dan 40 jaar actief in Arnhem zuid en biedt elke week aan meer dan 120 leden een gevarieerd en actief programma. De activiteiten zijn veel buiten in de natuur en in ons verenigingsgebouw `De Steenen Camer`. De wekelijkse opkomsten staan in het teken van sport en spel, samenwerking en de persoonlijke ontwikkeling van onze jeugdleden. Buiten onze wekelijkse opkomsten zijn er meerdere weekendkampen per jaar en als afsluiting is er voor elke speltak een gaaf zomerkamp van ongeveer een week.

Binnen Scouting Schutgraaf zijn er verschillende speltakken waarin kinderen en jongeren uit één leeftijdsgroep hun spel spelen. De speltakken voor deze leeftijdsgroepen zijn bevers 5-7 jaar, welpen 7-11 jaar, scouts 11-15 jaar, explorers 15-18 jaar en roverscouts 18-21 jaar. Ben je ouder dan 21 jaar? Ook dan biedt Scouting Schutgraaf uitdaging! Ga bij ons aan de slag als vrijwilliger en werk samen met een van de stafteams aan de meest uitdagende scouting programma`s en aan je eigen ontwikkeling. Scouting Schutgraaf biedt samen met scoutingregio Klein Gelderland workshops en trainingsprogramma’s aan ter ondersteuning van deze persoonlijke ontwikkeling.

Scouting Schutgraaf is onderdeel van Scouting Nederland. Dit is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland met meer dan 110.000 leden. De jeugdleden en vrijwilligers van Scouting zijn verdeeld over meer dan 1.000 scoutinggroepen door het hele land.

Lijkt het je leuk om bij een van de speltakken te kijken of aan de slag te gaan als vrijwilliger binnen onze verenging? Neem dan contact op via info@schutgraaf.nl of loop eens op een zaterdag binnen bij ons verenging gebouw `De Steen Camer` aan het Hannesstraatje 4 in Arnhem.


Locatie

hannesstraatje 4

http://www.schutgraaf.nl

info@schutgraaf.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen