Rivers PreschoolOp een fanatisch nieuwe locatie aan de Parnassusstraat in de wijk Schuytgraaf heeft Rivers International School onlangs haar deuren officieel geopend voor kinderen vanaf 2 tot 18 jaar. Het gebouw heeft een hoog afwerkingsniveau is ruim opgezet met uitdagend ingerichte buitenruimtes en hoge binnenruimtes.

Tweetalige Preschool voor alle peuters

Nieuw op deze locatie én de regio is de tweetalige Preschool, georganiseerd door Kinderopvang Skar. Naast een Nederlands sprekende pedagogisch medewerker is er ook een Engelssprekende pedagogisch medewerker. De Preschool is er voor alle peuters (dus niet alleen expats kinderen) en geopend van 8.30  tot 12.15 uur. Er worden drie verschillende programmamogelijkheden aangeboden: een aanbod voor twee ochtenden in de week op de dinsdag- en donderdagochtend. Een aanbod voor drie ochtenden in de week op maandag, woensdag en vrijdag/. Ook kan uw peuter zich vijf ochtenden in de week optimaal bij Skar ontwikkelen.

Actieve BSO-club

Kinderopvang Skar verzorgt ook de voor- en naschoolse opvang (BSO) op deze locatie. Er worden activiteiten georganiseerd op het gebied van sport, cultuur, natuur, techniek en multimedia. Hierdoor kan het kind zich breed ontwikkelen. Niet alleen is er veel aandacht voor buitenspelen ook worden er diverse workshops zoals graffiti, breakdance en creatief met afval georganiseerd. In de vakantie kan je volop genieten met de museum- en sportdriedaagse. Kinderen van andere scholen zijn ook welkom op deze locatie!

Rivers is prima te bereiken met de auto en trein. Station Arnhem-Zuid ligt op 2 minuten afstand.


Locatie

Parnassusstraat 20
6846 RB Arnhem

06-51485079

www.skar.nl

p.willemsen@skar.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen