Reusachtig | zoekmachine optimalisatieIk ben Debbie, SEO specialist (zoekmachine optimalisatie specialist). Onder de naam Reusachtig help ik kleine ondernemers online te groeien met hun bedrijf.

Door de juiste data te verzamelen en te analyseren help ik ondernemers focus aan te brengen. Wat moet je op basis van deze data doen om goed gevonden te gaan worden? En wat moet je doen om deze bezoekers jouw klant te laten worden?

Inmiddels ga ik richting de 15 jaar online marketing ervaring en sinds enkele jaren werk ik als SEO specialist. Met mijn expertise help ik kleine ondernemers meer resultaat te halen uit online.

Voorbeelden van mijn diensten:
• SEO copywriting – ik help jou goede vindbare teksten te schrijven die ook bezoekers overtuigen een actie te ondernemen
• SEO trainingen – voor als je zelf graag aan de slag wilt jouw online vindbaarheid te verbeteren met behulp van mijn kennis als SEO specialist
• online positionering – wie ben je, wat doe je, voor wie doe je dat en waarom zouden mensen jouw klant worden? De positionering is de basis van jouw bedrijf. Met behulp van data (waar ligt de behoefte bij jouw doelgroep) help ik je jouw positionering scherp te stellen.
• Algemene zoekmachine optimalisatie werkzaamheden, zoals zoekwoordenonderzoeken, technische expert reviews, linkbuilding/migraties en pagina optimalisaties.


Locatie

Medeastraat 39

0628413926

https://www.reusachtig.nl

debbie@reusachtig.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen