Praktijk bij BrechjeMijn naam is Brechje Furman, eigenaresse van Praktijk bij Brechje. In januari 2011 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Schuytgraaf. Je kon hier toen terecht voor de cursus Samen Bevallen en voor een cursus babymassage. Inmiddels is de praktijk uitgebreid met de Blije Mama Massage, baby yoga en heb ik ook de opleiding tot draagconsulent gevolgd. Een mooi, compleet pakket voor, aanstaande ouders.

De basis voor een goede bevalling en het ouderschap is wat mij betreft: vertrouwen, ontspanning, veiligheid en kennis. Tijdens de cursussen en consulten zijn dit mijn uitgangspunten, om (aanstaande) ouders te leren dat ze kunnen vertrouwen op zichzelf. Wat willen jullie en welke mogelijkheden zijn er om deze wensen uit te laten uit komen? De manier waarop jullie als (aanstaande) ouders dingen willen is voor mij belangrijk. Graag maak ik jullie bewust van de keuzes die er zijn en zal daarbij, indien nodig, ondersteunen.
Of dit nu gaat om de bevalling, vragen waar je als ouders tegenaan kan lopen (rondom bijvoorbeeld slapen, eten en huilen) of op een leuke manier met je baby bezig zijn middels massage of yoga.

Graag ontmoet ik jullie in mijn praktijk!


Locatie

Staatsspoor 17, 6846 GA Arnhem

06-18732014

www.bijbrechje.nl

praktijk@bijbrechje.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen