Kindercoaching Praktijk JannekeBent u op zoek naar deskundige begeleiding en maatwerk voor uw kind in de basisschoolleeftijd, lees dan even verder.
Ik ben Janneke Lustig, pedagogisch coach in de kinderopvang, waar ik de medewerkers op de groep, die dag in dag uit mèt en vóór kinderen werken en die met velerlei uitdagingen te maken krijgen, ondersteun, begeleid, train en adviseer ter verbetering van de pedagogische kwaliteit.

 

Kindercoaching

Het is fantastisch om daarnaast mijn eigen praktijk voor kindercoaching te hebben, waar ieder kind welkom is dat hulp kan gebruiken om (weer) lekker in zijn/ haar vel te komen zitten.
In mijn jarenlange ervaring van werken met kinderen, heb ik gezien waar ouders zoal tegenaan lopen in het dagelijks leven. Ik heb ontdekt dat het een groot verschil kan maken als iemand ‘door een andere bril’ meekijkt en meedenkt en zo net even dat zetje kan geven om de dingen anders aan te gaan pakken. Het kan uw kind, maar ook uzelf als ouder, helpen om met meer zelfvertrouwen moeilijke zaken aan te pakken en uit een negatief patroon te stappen.

 

Sessies

Tijdens 1 tot maximaal 6 sessies ga ik samen met uw kind spelenderwijs ontdekken waar het kind mee aan de slag wil gaan en welke manier bij hem/ haar past, om zo, al doende een beeld te krijgen van wat er in een situatie gebeurt en hoe het ook anders zou kunnen.
In sommige gevallen zal een sessie ook samen met u als ouder plaatsvinden.

Bel of mail gerust als u hierover vragen hebt.

Met vriendelijke groet,
Janneke Lustig


Locatie

Boreasplantsoen 67
6846 Arnhem
Schuytgraaf

06-37402143

http://www.kindercoachjanneke.nl

info@kindercoachjanneke.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen