Juridisch Advies AndringaIk ben sinds 2014 als ondernemer actief vanuit Schuytgraaf in  de letselschadebranche. Daarvoor was ik werkzaam bij een advocatenkantoor, alwaar ik mijn ervaring in deze branche heb kunnen opdoen.

JAA! biedt juridische hulp en is gespecialiseerd in personenschade. Een bedrijfsongeval, een verkeersongeval, een val van een paard,  een medische fout of ander ongeval kan soms licht letsel tot gevolg hebben, maar hebben soms ook zeer ingrijpende en langdurige gevolgen. Indien een andere partij aansprakelijk  is voor uw letsel (zowel licht letsel als zwaar letsel), kan de (aansprakelijkheidsverzekering) van die andere partij aansprakelijk worden gesteld en kan de schade die U lijdt worden verhaald. Geen zaak is het zelfde doordat zoveel verschillende factoren een rol spelen. JAA! adviseert U graag wat de mogelijkheden zijn.

JAA! biedt  gespecialiseerde rechtshulp aan slachtoffers en maakt zich in alle gevallen hard voor een rechtvaardige schadevergoeding. Bezien vanuit het slachtoffer speelt het emotionele aspect naast het financiële aspect veelal ook een belangrijke rol. Het aangedane leed kan met een geldbedrag helaas niet ongedaan worden gemaakt, echter een kwalitatief goede afwikkeling van een letselschadeclaim kan wel bijdragen aan een geruster gevoel voor het slachtoffer en het kan bepaalde financiële zorgen voor de toekomst wegnemen. JAA! staat ook zelfstandig ondernemers bij. Opgedane werkervaring tijdens mijn loopbaan in de financiële sector (van 1999-2009) is hierbij een enorme pré.

Bij JAA! staan persoonlijke aandacht, professionaliteit en integriteit centraal.

Waar staat JAA! nog meer voor?

  • Snel en accuraat
  • Professioneel
  • Eerlijkheid en erkenning
  • Transparant
  • Openheid en ontzorgen
  • Reële compensatie

Locatie

Romeinenveld 57
6846 CC Arnhem

06-52509990

www.jaazeker.nl

Info@jaazeker.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen