Hoveniersbedrijf G. van den BrinkHoveniersbedrijf G. van den Brink is een ervaren hoveniersbedrijf waar creativiteit en kwaliteit centraal staat. Wij zitten als bedrijf sinds april 2016 in Schuytgraaf en zijn gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen voor particulieren en bedrijven.

Onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin zijn een investering voor de toekomst. Door seizoensgerichte onderhoudswerkzaamheden deskundig te laten uitvoeren blijft het tuinplezier gewaarborgd.

Op het gebied van tuinonderhoud bieden wij u het volgende aan:

  • Snoeien van uw tuinplanten en hagen
  • Boomverzorging en het rooien van bomen
  • Onkruidvrij maken van borders en bestrating
  • Tuinonderhoud specifiek voor het aankomende seizoen
  • Vervangen van tuinplanten
  • Gazonrenovatie

Wij bieden een vakkundige en efficiƫnte aanpak bij tuinonderhoud. U kunt ons inschakelen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor periodiek onderhoud in uw tuin. Onze aanpak bij tuinonderhoud wordt aangepast op uw wensen en het formaat van de tuin. Voor de aanvang van de onderhoudswerkzaamheden worden uw wensen besproken en maken we een vrijblijvende offerte. Zo weet u als klant precies waar u aan toe bent. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor tuinonderhoud, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.


Locatie

Lokaalspoor 34

06-42101769

Hoveniersbedrijfvandenbrink@outlook.com

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen