Growing up togetherGastouderopvang “growing (up) together” is gestart in het hart van schuytgraaf!

Mijn naam is Milou, ik ben moeder van twee jongens, mijn oudste is net 4 jaar en gestart met school. Mijn jongste zoon is 1,5 jaar en vindt andere kinderen reuze gezellig. Mijn werkdagen zijn dinsdag en donderdag. In overleg kan er gekeken worden naar de mogelijkheden op woensdag.

Ik vertel graag wat over mijn achtergrond en de pedagogische omgeving die ik wil creëren; Ik heb pedagogiek gestudeerd en ervaring op een behandelgroep en kinderopvang. Door mijn ervaring weet ik hoe belangrijk het is om structuur te bieden, duidelijk en consequent te zijn.

Ik ben graag creatief bezig. Samen knutselen, verven en kleuren doe ik graag. Maar ik bedenk ook educatieve activiteiten afgestemd op de leeftijd van het kind. Natuurlijk is er veel speelgoed aanwezig. Met een boekenkast vol boeken wordt er regelmatig een boekje gelezen. Daarnaast is naar buiten gaan een belangrijk aspect van mijn dagelijkse routine. Wij hebben een zandbak en glijbaan in de tuin en verschillende speelgoedvoertuigen. Met een speeltuin voor de deur kan er optimaal worden buiten gespeeld.


Locatie

Auroraplantsoen

growinguptogetherarnhem@gmail.com

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen