De AcupunctuurStudioHeb je last van pijn, stress, slapeloosheid, vermoeidheid of andere lichamelijke of emotionele klachten? Dan is het goed om te weten dat acupunctuur veel voor je kan betekenen. Als gediplomeerd acupuncturist wil ik graag ook jou de helende kracht van chi laten ervaren, zodat je kan genieten van een betere vitaliteit en gezondheid.

Acupunctuur werkt enkel met jouw eigen systeem. Volledig natuurlijk, zonder gebruik van medicijnen of andere toevoegingen. Acupunctuur kent geen bijwerkingen en bestrijdt zowel de klachten als de oorzaak. Daarnaast verbetert het je natuurlijke weerstand en brengt het je beter in balans. Hierdoor vermindert of verdwijnt vaak niet alleen de hoofdklacht, maar ervaar je ook verbetering van je hele systeem. Je voelt je beter, energieker en je zit gewoon weer lekker in je vel.

De AcupunctuurStudio is een laagdrempelige professionele praktijk die cliƫnten met zeer uiteenlopende klachten verwelkomt. Voor een behandeling heb je geen verwijzing nodig en kun je direct een afspraak maken. Liever eerst kennismaken? Dat kan natuurlijk.

Tot Chi!
Ellen Boele
NVA Acupuncturist


Locatie

Stratenmakersveste 8, 6846 BJ Arnhem

0630144570

https://www.deacupunctuurstudio.nl

deacupunctuurstudio@gmail.com

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen