Cure4painCure4pain is een praktijk voor natuurgeneeskunde welke reeds tien jaar in de wijk Tuinstad gevestigd is. Als afgestudeerd Neuromusculair therapeut behandel ik vele klachten aan het bewegingsapparaat, aanhoudende pijnklachten (ook fybromyalgie, artrose, reuma, MS), maar ook vermoeidheid, slapeloosheid en stressgerelateerde klachten.

Ook sportblessures kunnen zeer goed behandeld worden. Of de blessure net is ontstaan of nog steeds restklachten geeft maakt niet uit. De genezing gaat veel sneller met gebruikmaking van de APS-therapie.

Tijdens een uur consult pas ik Triggerpointmassage, Fascie-release massage, APS-therapie en APM-therapie toe.

Triggerpointmassage richt zich op de microverkrampingen in de spieren die veel pijn, vaak uitstralend naar andere plaatsen, bewegingsbeperking en stijfheid van de spieren veroorzaken. Doordat de spieren zich verkorten komen de gewrichten onder druk te staan en ontstaan klachten als ’slijtage’ of ‘slijmbeursontsteking’. Door de triggerpoints te verwijderen en de spier op lengte te brengen lossen de meeste van deze klachten op.

APS-therapie zorgt voor een sterke verhoging van het zelfgenezend vermogen, lichaamseigen pijnstiller, bloeddoorstroming en communicatie in het lichaam. Fascie-releasemassage zorgt ervoor dat de spier gereset wordt en zich daardoor weer geheel ontspant. APM-therapie werkt op de energiestromen van het lichaam. Daarmee worden blokkades opgeheven.

Cure4pain is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en voldoet daarmee aan de voorwaarden voor gehele of gedeeltelijke vergoeding van de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars, onder het kopje van alternatieve zorg van het aanvullende pakket.

We zijn gevestigd aan de Landbouwerserf 6 in Arnhem. Telefoon 06-43167007. Website www.cure4pain.nl. Kom gerust even langs voor kennismaking of informatiegesprek (wel graag even van te voren bellen voor een afspraak).


Locatie

Landbouwerserf 6

06-43167007

www.cure4pain.nl

apstherapie@live.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen