Buddy2sur5Obstaclerun is een populaire buitensport, waarbij je het hele lichaam traint. Elke spier komt aan bod tijdens de trainingen. Obstaclerun is (hard)lopen met onderweg allerlei obstakels. Bij ons kan je dan ook jezelf optimaal voorbereiden op een obstaclerun zoals de Strong Vikings, Mudruns of Spartanraces. We hebben geen instapniveau, dus iedereen ouder dan 16 jr kan bij ons beginnen. Ongeacht je sport-achtergrond. Elke training schrijven we een programma voor zowel beginners als wedstrijdlopers. Vooral een goede techniek vinden wij belangrijk, dus daar werken we hard aan. Je traint in een groep, maar er is veel aandacht voor de individu.

Op woensdagochtend hebben we een enthousiaste damesgroep. Na elke training drinken we samen koffie/thee om gezellig af te sluiten. Vind je het een beetje spannend? Het is ook mogelijk om eerst een paar personal trainingen te volgen.

Trainingstijden zijn te vinden op onze website. Je kan 2x gratis komen proeftrainen om te kijken of het wat voor je is. Aanmelden voor een proeftraining kan via onze website.


Locatie

Rijkerswoerdse plassen, kerkstraat 5, Elst

0658835787

http://www.buddy2sur5.nl

info@buddy2sur5.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen