BSO Sportkr8Namens het team van BSO Sportkr8 zijn u en uw kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Bij BSO Sportkracht ligt het accent op sport en spel. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind: van 7 tot 13 jaar. Om dat goed te doen, werken we met een activiteitenaanbod dat past bij de kinderen. We willen de kinderen vooral in beweging krijgen en ze plezier laten beleven aan het bewegen, kinderen laten kennismaken met verschillende vormen van sport. We geven extra aandacht aan hetgeen de kinderen zelf aangeven, daarnaast zijn er dagelijks georganiseerde activiteiten naast de vrije keuze momenten. De kinderen kunnen naar hartenlust sporten en bewegen op de kunstgrasvelden, de tennisbanen en de skatebaan. Deze zijn allemaal op het terrein waar onze BSO is gevestigd.

Ook bieden wij leuke unieke programma’s aan tijdens de vakantie. Kom je een kijkje nemen hoe leuk het bij ons is?

Altijd flexibel

Wij vinden het belangrijk dat ons aanbod aansluit bij uw thuissituatie. Daarom kunt bij Kinderopvang Skar kiezen uit drie contractvormen met verlengde opvangmogelijkheden. Daarnaast bestaat er nog het flexibele contract waarin u per maand het aantal dagen of dagdelen vastlegt. Bovendien hebben wij een uniek flexibele ruilservice. Wilt u alleen opvang tijdens de schoolvakanties? Ook dat kan bij Skar! Zoveel mogelijkheden is bijzonder in de regio!

Voordelen voor ouder en kind

  • kinderen zijn veel buiten en in beweging;
  • tennisbanen, voetbalvelden, skatebaan op het terrein;
  • doelgroep zeven tot dertienjarigen;
  • vervoer van school naar BSO per fiets;
  • koppeling met de alle vijf de scholen in de wijk.

Locatie

Marasingel 251
6846DX Arnhem

06-22781201

www.skar.nl

sportkr8@skar.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen