BSO Kunstig en ZoOnze buitenschoolse opvang staat op het kunstenaarsterrein. De ruimte biedt uw kind enorm veel mogelijkheden. Zoals het bekijken van kunst en snuffelen tussen de vele materialen. Maar ook de dieren verzorgen die bij de kunstenaars wonen. Kinderen van 4 tot 13 jaar werken hier met een bijzonder thema, namelijk kunst en cultuur. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind. Dit doen we o.a. door onze kindvergaderingen (kinderparticipatie), waarin de kinderen input kunnen geven over de activiteiten die plaats vinden in de reguliere weken en vakanties.

De locatie beschikt, naast de vier stamgroepen, over drie creatieve ruimten:

  • Expressie ruimte: zang, dans, theater, muziek, spel;
  • Creatieve ruimte: tekenen, schilderen, kunstwerken maken van kosteloos materiaal, klei, piepschuim en gips, in deze ruimte zijn we bezig met technieken en heel veel verschillende materialen en methodieken (fijne motoriek);
  • Houtbewerken: timmeren en bouwen (grove motoriek).

Ook bieden wij een leuk programma tijdens de vakantie.

Altijd flexibel

Wij vinden het belangrijk dat ons aanbod aansluit bij uw thuissituatie. Daarom kunt bij Kinderopvang Skar kiezen uit drie contractvormen met verlengde opvangmogelijkheden. Daarnaast bestaat er nog het flexibele contract waarin u per maand het aantal dagen of dagdelen vastlegt. Bovendien hebben wij een uniek flexibele ruilservice. Zoveel mogelijkheden is bijzonder in de regio!

Kijk op www.skar.nl voor meer informatie.

Voordelen voor ouder en kind

  • Veel atelierruimtes en een uitdagende buitenruimte
  • Grote kinderbetrokkenheid in de activiteiten.
  • Keuzemogelijkheid uit meerdere activiteiten. Dit is geheel vrijblijvend, dus op een BSO-middag lekker buiten spelen kan natuurlijk ook altijd.
  • Open en creatief team waar de kinderen zich veilig voelen en uitgedaagd worden tot een inspirerende middag.
  • We werken leeftijdsgericht, zodat kinderen in jonge groepen kunnen starten en door kunnen groeien tot de 8+-groep waar de uitdaging en zelfstandigheid van de kinderen dagelijks onze aandacht verdienen.
  • Vier contractvormen
  • Uniek flexibele ruilservice

Locatie

Minervasingel 10
6846 RA Arnhem

06-81871100

www.skar.nl/bso-kunstig-en-zo

kunstigenzo@skar.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen