BSO De ParadeNamens het team van buitenschoolse opvang De Parade zijn u en uw kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Wij werken nauw samen met de drie basisscholen, Het Jongleren, Confetti en De Gazelle in het pand Omnibus en met kinderopvang De Kleine Wereld. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze buitenspeelruimte, er zijn talentencirkels gemaakt die elk een eigen speelplek bieden om een kind uit te dagen een talent te ontwikkelen. Daarmee leveren we een bijdrage aan de motorische en sociale ontwikkeling van de kinderen. Er is een flink gedeelte van het terrein overdekt, waardoor we onder alle weersomstandigheden gemakkelijk naar buiten kunnen.
Tot slot bieden wij steeds een leuk en veelzijdig vakantieprogramma aan.

Altijd flexibel

Wij vinden het belangrijk dat ons aanbod aansluit bij uw thuissituatie. Daarom kunt bij Kinderopvang Skar kiezen uit drie contractvormen met verlengde opvangmogelijkheden. Daarnaast bestaat er nog het flexibele contract waarin u per maand het aantal dagen of dagdelen vastlegt. Bovendien hebben wij een uniek flexibele ruilservice. Zoveel mogelijkheden is bijzonder in de regio!

Voordelen voor ouder en kind

  • Partner in multifunctioneel centrum Omnibus, met het wijkteam in het pand, een grote sporthal en speellokalen waar we een keer per week met een sportkracht activiteiten doen;
  • Prachtige buitenruimte;
  • Leuk en veelzijdig vakantieprogramma;
  • Centrale ligging / goede bereikbaarheid vlakbij station Arnhem-Zuid;
  • Kijk het locatiefilmpje op onze website www.skar.nl/bso-de-parade.

Locatie

Pallas Atheneplein 2
6846 XA Arnhem

Sterren&Kunstenm.: 06-20746016 Uitblinkers: 06-2533-8971 Toppers&Talenten: 06-55481953

www.skar.nl/bso-de-parade

parade@skar.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen