Advanced Mediation en Advanced TherapyAdvanced Therapy is het onderdeel van onze praktijk voor systeemtherapie en voor psychische en orthopedagogische hulp aan kinderen, jeugdigen en hun ouders en aan volwassenen.
Hulp is mogelijk in verschillende talen: Nederlands, Arabisch, Turks en Engels.
Wij kenmerken ons door laagdrempeligheid, persoonlijke aandacht en tegelijk door kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en het bieden van kwalitatief goede en duurzame behandelresultaten, zoals het bevorderen van de gezonde groei en ontwikkeling van kinderen, verhogen van zelfredzaamheid en bevorderen van de eigen kracht van hulpvrager. Door onze systemische aanpak verleggen we het accent van het presenteren van klachten naar zoeken naar krachten in het systeem en de omgeving van hulpvrager en deze krachten aanwenden om cliƫnten onafhankelijk van hulpverlening te maken.
Wij onderscheiden ons van andere zorgaanbieders door een hoge mate van interculturele sensitiviteit, gecombineerd met de expertise om te werken met diversiteit.
U kunt bij ons terecht voor:
– Systeemtherapie voor individu, relatie en gezin
– Psychosociale therapie
– Pedagogische hulp, waarbij psychologisch onderzoek, diagnostiek, behandeling en begeleiding door onze orthopedagoog gedaan wordt.
– Jeugd- en opvoedhulp
– Intensieve gezinsondersteuning
– Gespecialiseerde begeleiding vanuit de Jeugdwet
– Gespecialiseerde begeleiding vanuit de WMO
– Consultatie en advies aan consulenten, wijkteams en professionals

Advanced Mediation is het onderdeel van onze praktijk dat mediation (conflictbemiddeling) aanbiedt, in allerlei conflicten. Mediation is het gezamenlijk oplossen van een conflict via bemiddeling door een neutrale onafhankelijke derde, de mediator.
Ook wat mediation betreft, onderscheiden wij ons door kwalitatief goede oplossingen met groot draagvlak en hoogwaardige dienstverlening, gecombineerd met deugdelijke en duurzame mediation resultaten. We beschikken over jarenlange ervaring en expertise op het gebied van mediation bij en na een scheiding, ouderschap blijft en begeleide omgangscontacten.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten op www.advancedtherapy.nl.


Locatie

Wijnkers 4, 6846 HN Arnhem

026-3891964

www.advancedtherapy.nl

info@advancedtherapy.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen