Zomerse Maandag Avond Loop maandag 17 juli: voor iedereen die hardloopt

Let op: Dit is een evenement uit het verleden.

Bekijk de nieuwste evenementen in de wijkagenda.

Maandag 17 juli (2023) 19.30 - (Toevoegen aan je agenda)

De Loper

Gratis toegang

Landerij De Park

Selma@ikbendeloper.nl


Hardlopers opgelet

Maandag 17 juli organiseert De LOPER een bijzondere ZMAL (Zomerse Maandag Avond Loop) vanaf Landerij De Park, ook voor hardlopers die onze gezellige hardloopvereniging nog niet kennen. Onze ZMALs draaien voornamelijk om de fun dus iedereen, ongeacht je niveau, kan meelopen. Enne het kan zomaar warm worden, dus daar houdt de organisatie rekening mee.

Maak kennis met Waterrijk, Rijkerswoerd en geniet van de natuurrijke omgeving vol met vogels. Fanatici mogen zich uitleven en proberen het Nederlands record van 1992 van de OS in Barcelona te verbreken op de 800 meter.
Vanzelfsprekend vertellen de lokale gidsen, De Park-LOPERS, van alles over de omgeving. Wie wil kan onderweg verkoeling zoeken – warm zal het zeker zijn – op speciale wijze (tip: droge kleren en een handdoek). Na afloop volgt nog meer gezelligheid wanneer de inwendige mens verzorgd wordt met drinken en een verfrissende versnapering.

We starten met z’n allen en splitsen later op voor de totale afstanden van ca. 7 en ca. 10 km. Voor de Vierdaagselopers onder ons: de eerste nacht kun je toch niet vroeg slapen, dus kun je net zo goed deze ontspannende ZMAL meepakken.

Startpunt

We verzamelen om 19.30u bij Landerij De Park, De Park 12, 6661 NW Elst. Er is voldoende parkeergelegenheid. Let op: toiletten zijn gesloten.

Aanmelden

Meld je massaal aan per mail bij Selma: selma@ikbendeloper.nl.


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen