Vrijwilligers informatieavond 2

Let op: Dit is een evenement uit het verleden.

Bekijk de nieuwste evenementen in de wijkagenda.

Donderdag 14 oktober 20.00 - 21.00 (Toevoegen aan je agenda)

Wijkvereniging & Werkgroep communicatie

Gratis toegang

Food and More SchuytgraafOp dinsdag 12 en donderdag 14 oktober organiseren wijkvereniging inSchuytgraaf en de werkgroep communicatie een vrijwilligers informatieavond. Tijdens deze avond stelt het bestuur van de wijkvereniging én de vrijwilligers van de werkgroep communicatie zich voor. Iedereen die het leuk lijkt om zich in te zetten voor onze mooie wijk is van harte welkom!

Wijkvereniging inSchuytgraaf

De wijkvereniging zoekt vrijwilligers die helpen bij het organiseren van evenementen. Denk hierbij aan hulp op de dag zelf, maar ook in de voorbereiding. Ook in het bestuur zijn nog plaatsen vrij. Tijdens deze avond kijkt het bestuur terug naar de afgelopen evenementen en blikken we vooruit naar de plannen die het bestuur heeft waardoor er een mooi beeld ontstaat wat je als nieuwe vrijwilliger voor je mede-wijkbewoners kunt betekenen.

Werkgroep communicatie

De vrijwilligers van de werkgroep communicatie zijn de kracht achter deze wijkwebsite, social media (Facebook, Twitter, Instagram, Pinerest, LinkedIn, YouTube), de wijkkrant Vierkrant inSchuytgraaf en de Schuytgraaf Muurkrant. Zij zoeken ook versterking in het team. Er is dringend een opvolger voor de vertrekkende eindredacteur en advertentiebeheerder nodig, maar er is ook behoefte aan nieuwe schrijvers voor de wijkkrant, fotografen die zo nu en dan een foto willen maken en reporters voor korte berichten op de website. Ook zoeken zij een beheerder voor de muurkranten die in de wijk hangen.

Meld je vrijblijvend aan!

Heb je het afgelopen jaren een leuk evenement meegemaakt en gedacht ‘Wat leuk, ik wil misschien wel helpen?’ Of wil je eerst wat meer informatie voor je een keuze kunt maken? Meld je aan middels onderstaand formulier.

p.s. kan je dinsdag 12 of donderdag 14 oktober niet maar heb je wel interesse, meld je dan ook aan, het bestuur neemt contact met je op!


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen