Podium van Passies: Een serie inspirerende presentaties over ondernemen

Let op: Dit is een evenement uit het verleden.

Bekijk de nieuwste evenementen in de wijkagenda.

Donderdag 6 februari (2020) 19:00 - 22:00 (Toevoegen aan je agenda)

agent4sales

Gratis toegang

FORTVIER Laakoever 401, 6846 MX Arnhem

jvandam@agent4sales.com

06 205 11 529Speciaal voor (aankomende/startende/ervaren) ondernemers organiseert agent4sales een serie inspirerende avonden door ondernemers.

Inspirators deze avond zijn:

Daniëlle de Wilde (VOLDAAN)
“Ondernemen is kleur bekennen”

Danielle de Wilde gaat graag het échte gesprek aan. Verfrissend, energiek en bloedeerlijk. Als coach helpt zij anderen op weg hun eigen pad te bewandelen. Vanuit wie je in de kern bent, (h)erkennen van je uniekheid en deze maximaal benutten. Resultaatgericht en praktisch. Vanuit haar ruim 20 jaar werkervaring binnen HR en organisatie-ontwikkeling, waarvan de laatste 10 jaar in leidinggevende posities, heeft zij gezien wat werkt en wat niet. Binnen haar bedrijf Voldaan begeleidt ze ambitieuze (aankomend) ondernemers en ondernemende professionals naar meer rust, plezier en succes. Door te worden wie je bent.

Jeffrey Bohórquez (Insight-X)
“Het maximale uit jezelf halen”

Hoewel vrijwel iedere onderneming begint met passie en een droom, is ruim 75% alweer uitgeblust en opgedoekt binnen de eerste twee jaar. Hoe komt dit nu? Ben je als ondernemer voor jouw succes nu echt enkel overgeleverd aan factoren als marktwerking, beschikbare budgetten en een dosis (on)geluk? Nee! Studies wijzen meer en meer uit dat JIJZELF de nummer één voorspeller bent van succes of falen. Om preciezer te zijn; de mate van zelfinzicht in jouw specifieke kwaliteiten, potentie en potentiële valkuilen en het vermogen om dit om te zetten in effectieve ideeën en praktische stappen. In deze korte presentatie deelt gedragsdeskundige Jeffrey Bohórquez hoe jij deze zelfkennis vergaard en hoe je jouw onderneming en diensten zo kunt inrichten om het maximale te halen uit jezelf én jouw onderneming.

Jan-Willem van Dam (agent4sales)
“De kracht van geven”

Op het commerciële vlak lijkt het of het woord succes een sleutelwoord is, maar hoe definieer je daarbij succes? In mijn verkoopreis heb ik echter gemerkt dat de ondernemers, die geleerd hebben te geven, veelal gelukkigere mensen zijn; ondernemers die elkaar helpen, zich uitstrekken naar anderen, in plaats van steeds aan zichzelf te denken. In mijn korte lezing belicht ik hier enkele achtergronden van.

Vanaf 19.00 uur Inloop
Start Lezingen 19.30 uur
Gelegenheid tot napraten en netwerken vanaf 21.00 uur


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen