Ladies night in Driel

Vrijdag 12 april 19:00 - 22:00 (Toevoegen aan je agenda)

Ramona pauwelsen en Sabine Jacobi

Prijs: € 4 euro online verkoop / 6 euro aan de deur

Zalencentrum de Oldenburg in driel

http://www.ladiesnightdriel.nl

ladiesnightdriel@gmail.com


Twee topvrouwen hebben hun handen ineen geslagen en organiseren samen de Ladies Night in Driel. Wat ooit klein begon in 2017, is nu uitgegroeid tot een evenement met jaarlijks 300 happy bezoekers!

Op 12 april 2024 is het alweer tijd voor de zesde editie in het Zalencentrum de Oldenburg. De deuren zwaaien open vanaf 19:00 uur en je hebt maar liefst 750m2 aan ruimte om te genieten van rond de 70 kraampjes met de heerlijkste producten en diensten die gericht zijn op dames. Shop till you drop, proef, geniet en probeer van alles uit! Van kleding, verzorgingsproducten, sieraden, mode, wonen, baby- en kinderspullen, tot lekkernijen, massages, make-up en nog veel meer. Neem een pauze in het café en geniet van een drankje terwijl je nog even rondneust.

Koop een lot voor de loterij die later op de avond plaatsvindt. Rond 22:00 uur vertrekken de standhouders, maar je bent meer dan welkom om te blijven hangen in het café.

Iedere vrouw is welkom, ongeacht de leeftijd. Trommel al je vriendinnen, moeder en dochters op en kom langs.

Lijkt dit jou ook een geweldig avondje uit? Bel, app, sms of tag in dit bericht diegene die dit niet mag missen en zet 12 april in je agenda.

Koop je tickets online via www.ladiesnightdriel.nl en bekijk ook meteen welke standhouders aanwezig zullen zijn. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes.


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen