Kerstconcert Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor in Driel

Let op: Dit is een evenement uit het verleden.

Bekijk de nieuwste evenementen in de wijkagenda.

Zaterdag 10 december (2022) 20.00 - 21.45 (Toevoegen aan je agenda)

Blije Kerk Concerten Driel

Gratis toegang

Kerkstraat 25
6665CE Driel

http://www.blijekerkconcerten.nl

michelnas@hotmail.com

0653938168In de adventstijd presenteert het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor in Driel een sfeervol kerstconcert, op zaterdagavond 10 december, met zowel klassieke als bekende liederen. Kerstmis, verlangen naar vrede in deze wereld.
Het koor presenteert kerstklanken van over de hele wereld. Vanuit Europa; Engeland Frankrijk, Oostenrijk: Christmas Carols, Cantique de Noel. Vanuit Afrika (Kwazoeloe/Natal): ´We are walking in the light of God´. We zingen allemaal het ´Stille nacht´ mee.
Het RVM, dat dit jaar 40 jaar bestaat, is één van de betere Nederlandse Mannenkoren en bestaat uit bijna 100 leden. Het heeft opgetreden in de grote concertzalen van Nederland.
Het koor staat onder leiding van een gepassioneerde dirigent Jimco Zijlstra. De begeleiding aan de vleugel is van Jan Lenselink, die ons ook laat genieten van solo´s van grote klasse. Als soliste zingt Judith Sportel, sopraan, die een persoonlijke touch aan haar liederen weet te geven. Dit Blije Kerk Concert in de katholieke kerk (Kerkstraat 25, Driel; aanvang 20.00) is vrij toegankelijk. Om de onkosten te dekken wordt er een deurcollectie gehouden


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen