Avond4daagse

Let op: Dit is een evenement uit het verleden.

Bekijk de nieuwste evenementen in de wijkagenda.

Dinsdag 7 juni 18.30 - Vrijdag 10 juni (Toevoegen aan je agenda)

Avond4daagse Arnhem-Zuid

Gratis toegang

Sportcentrum De Laar West

http://a4darnhemzuid.nl/Na twee jaar geen Avond4daagse te mogen lopen door corona, mag het eindelijk weer. De 25ste gezins-avondvierdaagse zal op dinsdag 7 juni van start gaan.

 

Avond4daagse

De avond4daagse is een wandeltocht van vier dagen door Arnhem-Zuid. Hierbij doen meerdere basisscholen aan mee. De tocht begint elke wandeldag tussen 18.30 uur en 19.00 uur bij sportcentrum De Laar West. Per dag loop je ongeveer vijf km. Voor elke basisschool staan er op verschillende punten een kleine stop waar je iets kan drinken.

 

25ste editie

De 25ste editie van de avondvierdaagse zal plaats vinden op dinsdag 7, woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 juni. Het wordt nog leuker, deze editie kom je ook door Schuytgraaf! Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze 25ste editie van de avondvierdaagse. Dus lijkt het je leuk? Doe mee!

 

Kaarten

De kaarten om deel te mogen nemen aan het evenement zijn voor kinderen via hun basisschool te verkrijgen. Het is ook mogelijk om kaarten op de dag zelf voorafgaand aan het evenement te kopen bij de start.

Meer informatie over de Avond4daagse is te vinden via deze link.


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen