Drielse Veer gaat weer varen volgens het hoogseizoenschema

27 maart 2021Het Drielse Veer vaart over de Neder-Rijn en verbindt Oosterbeek (Heveadorp) met Driel. Het zet het hele jaar door voetgangers, fietsers, bromfietsers en scootmobielers over. Vanaf 1 april gaat de Drielse Veer weer varen volgens het schema van het hoogseizoen. De coronaregels blijven wel van kracht.

Vaartijden

De veerpont vaart vanaf 1 april weer 7 dagen in de week. Van maandag tot en met vrijdag zijn de vaartijden van 07.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag, zondag en op de feestdagen gaat de pont van 10.00 uur tot 18.00 uur. De pont vaart in het zomerseizoen van 1 april tot 1 november 2021.

Tijdslot scholieren

Het tijdslot voor scholieren blijft gewoon van kracht, dit betekent dat de veer van 07.30 uur tot 08.00 uur alleen voor scholieren en onderwijspersoneel vaart. In deze tijd geldt er geen maximum aantal passagiers, maar het dragen van een mondkapje blijft wel verplicht.

Drielse Veer toegankelijk voor iedereen

Buiten het tijdslot voor scholieren om, is de veer voor iedereen toegankelijk. Er gelden dan wel andere regels, zoals een maximum van 12 passagiers. Daarvoor geldt dat zij minimaal 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Net zoals tijdens het tijdslot voor scholieren is hier ook een mondkapje verplicht.

Meer informatie

Volg de Drielse Veer op Twitter voor de actuele vaarinformatie. Daarnaast kun je hier klikken voor meer info over de Drielse Veer.


Locatie

06 33 31 42 07

https://www.drielseveer.nl/

info@drielseveer.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen