Binnenkort ook Kruidvat in Schuytgraaf

9 juli 2020



In de vandaag verspreidde nieuwsbrief van de gemeente Arnhem is bevestigd dat ook Kruidvat zich zal vestigen in Schuytgraaf.

Kruidvat

Eerder berichtten wij dat Lidl de tweede supermarkt in het winkelcentrum zou worden. Al lange tijd gaat het gerucht rond dat ook Kruidvat mogelijk naar de wijk zou komen. En nu is het bevestigd. Naast Lidl komt ook Kruidvat  in het nieuw te bouwen deel van winkelcentrum Schuytgraaf. De winkels worden gebouwd op de plek van het parkeerterrein tegenover Ter Stal. Boven de winkels worden nog eens 47 appartementen gerealiseerd. De huidige parkeerplaatsen worden verschoven naar het grasveld in de richting van de rotonde. Het aantal parkeerplaatsen blijft gelijk aan het huidige aantal.

Appartementen

De 47 appartementen worden gebouwd voor Portaal. De appartementen zijn levensloopgeschikt en gericht op 1- en tweepersoons huishoudens. Gemiddeld hebben de appartementen een woonoppervlakte van 67 vierkante meter, met twee slaapkamers en een lichte woonkamer. Portaal gaat de appartementen verhuren via www.entree.nu. Geïnteresseerden wordt geadviseerd de website van entree in de gaten te houden.

Start bouw

De omgevingsvergunning is inmiddels aangevraagd. Na de zomer start de gemeente met de verplaatsing van de parkeerplaatsen. Begin volgend jaar verwacht de gemeente dat met de bouw van de winkels en appartementen gestart kan worden.

Foto/artist impression: www.entree.nu


Locatie

Winkelcentrum Schuytgraaf
locatie 2de fase


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen