Spoorbrug Hoge Noot in Park Lingezegen in gebruik genomen

26 april 2020De laatste hand is gelegd aan spoorbrug Hoge Noot in Park Lingezegen. Nu al kunnen voetgangers en fietsers de brug gebruiken om het spoor tussen De Park en Het Waterrijk over te steken.

Alternatieve ingebruikname

Vanwege de maatregelen van het coronavirus bestond een opening met publiek niet tot de mogelijkheden. Maar de Hoge Noot is wel klaar om gebruikt te worden. De nieuwe brug is daarom al geopend door wethouder van de gemeente Overbetuwe Wijnte Hol en Parkdirecteur Sven van Rijswijk. Hiermee is het startsein gegeven om de brug te gebruiken. Iedereen kan vanaf 24 april 2020 over het spoor heen. U kunt de video van de opening hier zien. Wanneer de maatregelen van het coronavirus het toelaten, wordt er alsnog een feestelijke opening gehouden.

Spoorbrug is blikvanger in Park Lingezegen

De spoorbrug is een echte blikvanger en ligt over het spoor in het verlengde van de Notenlaan in Elst. Deze weg loopt vanaf deelgebied De Park naar het oosten. Met de komst van de spoorbrug hoeven wandelaars en fietsers geen omweg meer te maken via de 1e Weteringsewal.


Locatie

Spoorbrug Hoge Noot in Park Lingezegen
Tussen De Park en Het Waterrijk in Elst


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen