ZuivelhoeveIn 1981 begon Diane Roerink op het erf van haar ouders in Twekkelo met het verkopen van producten van de boerderij. Ze mocht de oude klompenschuur van haar oma gebruiken en richtte hier een winkeltje in, waar ze ambachtelijke zuivelproducten verkocht, die haar man Gerjhan op de boerderij zelf maakte.

Nu, 35 jaar later, doen wij nog hetzelfde, namelijk het maken en verkopen van ambachtelijke Zuivelproducten.

In onze winkel in Schuytgraaf vindt u o.a. een ruim assortiment van de lekkerste binnen- en buitenlandse kazen voor elk moment, eigengemaakte zuivel vers van eigen hoeve, vers gebrande noten, heerlijke worsten en diverse tapas.

Wij vertellen u graag het verhaal achter onze producten en adviseren u met liefde over een goede kaas- of tapasplank aangevuld met bijpassende wijnen of biertjes. Ook voor een passend cadeau voor elke gelegenheid, slaat u bij Zuivelhoeve de plank nooit mis.

Kortom als familiebedrijf en producent van eerlijk zuivel vinden wij dat gezond en genieten samenkomt in de met liefde gemaakte producten. Om elke dag te kunnen genieten van producten, moeten ze eerlijk, natuurlijk en betrouwbaar zijn. Wij geloven dat eten alleen lekker en gezond is als het met liefde en kunde is gemaakt met een directe verbinding tot de bron. De Zuivelhoeve lijfspreuk luidt dan ook:

Als je weet wat je eet, proef je meer!


Locatie

Fortunastraat 11
6846 XZ Arnhem

info@zuivelhoeve-schuytgraaf.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen