SOS-ElsSOS- Els: jouw eerste hulp naar een geordend leven.

Je bent klaar met chaos. Thuis vind je het een bende en je hebt het gevoel dat je nooit wat kunt vinden. Soms lijkt het alsof je je spullen alleen maar verplaatst. Er komt geen einde aan.

Je administratie is niet zoals die moet zijn. Je loopt soms betalingen mis, waardoor je kans hebt op boetes. Ook met je afspraken dreigt het mis te gaan. Het stapelt zich op.

Ook als ondernemer in het MKB kan het je af en toe te veel worden. Je bent heel succesvol en je bedrijf groeit. Maar de basis van je bedrijf heeft meer structuur nodig om nieuwe stabiliteit te krijgen. Daarmee creëer je ruimte om nog verder te kunnen groeien.

Wellicht heb je medewerkers die langzaam verdrinken in het werk, en die overzicht en structuur kwijt zijn. Hun prestaties gaan achteruit; het werkplezier is zoek.

Ik help je om het overzicht weer terug te krijgen.
Ik kom niet bij je om even op te ruimen. Mijn doel is dat jij mij nooit meer nodig hebt en dat je voortaan zelf de orde kunt (be)houden. Ik zorg dat je anders naar orde gaat kijken en ik geef je tools om niet meer terug in de chaos te vervallen.


Locatie

Juventastraat 153
6846 XV Arnhem
Schuytgraaf

0612778662

http://www.sos-els.nl

info@sos-els.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen