Schoonheidsspecialist en Pedicure CharatsriEr goed en verzorgd uitzien, als je dat net zo belangrijk vindt als Ning ben je bij Schoonheidsspecialist en Pedicure Charatsri aan het juiste adres.

In 2005, sinds het begin van de Schuytgraaf, opende Ning haar praktijk aan huis in deze nieuwe wijk. Haar klantenkring groeit nog steeds en vanuit Arnhem en omgeving ontvangt Ning vrouwen en mannen voor één of meerdere van haar schoonheids- en voetenbehandelingen.

Haar salon staat voor kwaliteit, professionaliteit en voor gezelligheid. Ning: ‘Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn, met een goed gevoel naar huis gaan en graag weer terugkomen. Naast goed werk afleveren houd ik van een goede en gezellige sfeer in mijn salon.’

Ning is ook helemaal thuis op het gebied van beauty en make-up. Sinds 2012 is zij gediplomeerd visagiste en hairstyliste en wordt zij als make-upartist voor veel fotoshoots in binnen- en buitenland gevraagd. Volg haar avonturen op Facebook (https://www.facebook.com/mua.charatsri).

In haar praktijk geeft ze make-upworkshops waarbij je leert over interessante make-uptechnieken, terwijl je zelf je make-up aanbrengt.

Bij Charatsri word je altijd met een glimlach ontvangen en de klantbetrokkenheid en ontspannen sfeer dragen bij aan een fijne ervaring. Er is altijd ruimte voor een gezellig praatje en er kan tijdens gezichtsbehandelingen met massage naar rustige muziek geluisterd worden.

Ning blijft zich ontwikkelen binnen haar vakgebied en past haar behandelingen hierop aan zodat de klant er direct van profiteert. Ook vindt ze het belangrijk om haar kennis door te geven aan studenten in haar branche. Daarom is ze aangesloten bij ‘Erkend Leerbedrijf’ (https://www.s-bb.nl), waardoor ze regelmatig stagiaires begeleidt in haar salon.

Enthousiast geworden? Maak dan een afspraak voor een heerlijke massage, gezichts- of pedicurebehandeling. Of geef je op voor een leerzame make-up workshop bij Charatsri.

De koffie of thee staat voor je klaar in de salon.


Locatie

Pottenbakkersveste 31, 6846 BH Arnhem

06-30658274

www.charatsri.nl

info@charatsri.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen