PrimeraWij zijn Lucretia van Veenendaal (foto) en Natasja Nijland. Twee zussen, geboren, getogen en woonachtig in Elderveld. In 2007 hebben wij Primera Elderveld, waar wij allebei al enkele jaren werkzaam waren, overgenomen. Daarna volgden Primera Arnhem Centrum (2009) en Primera Rijkerswoerd (2011). Net als de bewoners van Schuytgraaf wachten wij al geruime tijd op de start van de bouw van het winkelcentrum. Wij zijn dan ook blij dat de winkel er nu uiteindelijk gaat komen. Door het lange voortraject zijn de bewoners van Schuytgraaf gelukkig al wel bekend geraakt met onze winkel in Elderveld, met ons aanbod en ons personeel.

We zullen het vanuit de Primeraformule bekende assortiment gaan voeren, waarbij u kunt denken aan tabak, wenskaarten, kantoorartikelen, tijdschriften, loterijen, ticketverkoop en natuurlijk PostNL. Daarnaast is er met een winkeloppervlakte van 125 m2 veel ruimte voor cadeauartikelen, stomerij, schoenreparatie en pasfotoservice.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de bewoners van Schuytgraaf een unieke combinatie van producten en diensten kunnen aanbieden in een gemoedelijke winkel. Als klant wordt u bij ons altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen.


Locatie

Fortunastraat 12
6846XZ Arnhem

06-45655404

www.primera.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen