Pienter ProjectsMijn naam is Karin de Smale en ik woon sinds januari 2018 in Schuytgraaf. Ik ben “Fotoboek Designer”. Ik ontwerp fotoboeken van jouw foto’s! Van mooi basic tot zeer chic en luxe uitvoeringen, helemaal op maat gemaakt en digitaal afgedrukt bij een professioneel bedrijf. Het ontwerp doe ik helemaal in overleg met jou. Wil je een fotocover, een linnen cover of zelfs een cover van van hout of van leer. Fotoboeken van vakanties, van je kinderen, of kleinkinderen of van die mooie bruiloft. Heb je geen tijd om een boek te maken? Ik help je graag!

Workshops

Zou je het zelf niet willen leren? Op je computer je eigen fotoalbum maken? Of wil je graag tips? Volg dan een workshop. Ik geef regelmatig Workshops Digitale Fotoboeken maken. In mijn nieuwe woning heb ik een geweldige ruimte voor deze leerzame workshops. In kleine gezellige groepen werk je op je eigen laptop en geef ik je veel tips en trucs. Je zult zien, je kan het zelf!

Event fotografie

Heb je iets speciaals waar bij je ook graag foto’s wil laten maken? Ik verzorg ook de event fotografie. Ik heb een mooie aanbieding voor fotografie en een fotoboek in een pakket.
Nieuwsgierig geworden? Lees alles hierover op mijn website of bel me gerust op voor meer informatie.
Bekijk ook eens mijn video’s op de website of op Youtube. Maar natuurlijk ben ik ook te vinden op FaceBook, Instagram en Pinterest.
Heel graag tot ziens,
Groetjes, Karin


Locatie

Euterpestraat 7 Arnhem

06-23817111

http://www.pienterprojects.nl

info@pienterprojects.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen