Optiek SchuytgraafDe opening van ons mooie winkelcentrum staat gepland voor 10 mei en ik mag daar deel van uitmaken met mijn optiekwinkel Schuytgraaf Optiek. Het wordt een moderne winkel met een onderscheidende collectie monturen en zonnebrillen van bekende merken. Uiteraard kun je ook voor alle soorten contactlenzen bij ons terecht.

Sinds 2009 woon ik samen met mijn vriendin Monique in Schuytgraaf. Zeven maanden geleden is onze dochter Laura geboren. Het bevalt ons hier uitstekend en het nieuwe winkelcentrum maakt het voor ons helemaal af. Wat een eer is het dan dat ik in mijn eigen wijk een optiekwinkel mag starten!

Schuytgraaf Optiek is niet mijn enige winkel. In 2014 heb ik Wyborgh Optiek in Westervoort geopend. Beide winkels zijn zelfstandig en behoren niet tot een keten. Door mijn zelfstandigheid kan ik een collectie samenstellen die vernieuwend is en waarbij niet alle brillen op elkaar lijken. Daarnaast is de prijsopbouw zodanig dat er voor iedereen een passende oplossing is.

Kinderbrillen

Voor alle kinderen in Schuytgraaf is er keuze uit bijna honderd kinderbrillen! Wanneer je lid wordt van onze KidsClub profiteer je van leuke aanbiedingen. Ook kun je voor een vast bedrag per maand elke 12 of 24 maanden een nieuwe kinderbril uitzoeken. Een verzekering voor ongelukjes is standaard inbegrepen, wel zo handig.


Locatie

Fortunastraat 14

(026) 3792685

http://www.schuytgraafoptiek.nl

info@schuytgraafoptiek.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen