LYNN Vriesen FotografieIk ben Linda, getrouwd en moeder van twee jongens. Sinds 2008 woon en werk ik in Schuytgraaf en richt ik mij op het fotograferen van zwangeren, geboortes, pasgeboren baby’s en gezinnen. Ik ben mijn bedrijf begonnen nadat ik eindelijk zwanger was na vier jaar van ons eerste kindje via IVF. Een zwangerschap vind ik zo mooi en fascinerend dat ik mij hierin ben gaan specialiseren en daardoor de leukste baan van de wereld heb.

Een kindje op komst… een spannende en superbijzondere periode. Jij met je dikke buik, de geboorte en straks zo’n kleine uk in je armen. Onuitwisbare momenten die je nooit meer vergeet. Maar hoe zit het met je kindje… weet hij later ook hoe dat was? Hoe hij in je buik zat, hoe hij geboren werd, hoe klein hij eigenlijk was en op wie hij lijkt.

Ik leg al deze momenten voor je vast in emotionele reportages, voor jezelf nu, maar vooral ook voor je kindje in de toekomst! Elke dag als je langs die prachtige foto loopt wordt je weer herinnerd aan dat bijzondere moment. Je denkt terug aan hoe je je toen voelde als je aan je kindje dacht of naar hem keek en hoe hij je met zijn kleine oogjes aankeek en je vinger vasthield.

Een schat aan herinneringen, die je weer doorgeeft aan de volgende generatie. Dat is wat ik voor je maak!


Locatie

Koningskers 3, 6846 HB Arnhem

06-16499173

www.lynnvriesenfotografie.nl

info@lynnvriesenfotografie.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen