KwalitariaOp 1 maart 2018 heeft ervaren ondernemer Guido Zonnenberg de Kwalitaria overgenomen in het winkelcentrum Schuytgraaf. Samen met bedrijfsleidsters Amy en Heidi staat er een enthousiast team en is er hard gewerkt om een frisse zaak neer te zetten. In mei is de locatie uitgebreid met een Délifrance corner en is ook het bezorgen bij klanten thuis toegevoegd.

Toevoeging Délifrance assortiment

Er is een Délifrance corner in de bestaande Kwalitaria bijgebouwd. Hiermee werd het lunchassortiment flink uitgebreid met heerlijke vers belegde broodjes. Ook is er weer een echte kebab rol toegevoegd, voor de broodjes kebab en kapsalons.

Online bestellen en thuis bezorgen

Het is nu ook mogelijk om de gerechten thuis te laten bezorgen. Hiervoor is speciaal uitbreiding geweest door een bezorgkeuken te bouwen. Klanten kunnen nu lekker makkelijk via www.kwalitaria.nl/schuytgraaf hun bestelling plaatsen en dan wordt de bestelling volledig elektrisch thuisbezorgd.

IJs concepten

De kwalitaria heeft een geweldig ijs assortiment. Kent u de Bubble Wafel al? Deze unieke wafel is ontstaan in Hong Kong en via New York en Londen overgewaaid naar Nederland. Een versgebakken wafel, gevuld met vers softijs en de lekkerste ingrediënten. Het is al razend populair in het buitenland en vanaf nu ook in Schuytgraaf.

Nederlandse producten

Kwalitaria staat voor eten van een hoog niveau met het oogpunt op kwaliteit, duurzaamheid en lekker eten voor een goede prijs. Wij gebruiken Nederlandse producten. Zo zijn de hamburgers van Maas-Rijn-IJsselvlees. Dat vlees is van koeien die grazen rond deze rivieren.

‘Alles wat wij hebben is vers. De groentes snijden we zelf, broodjes bakken we af. Je kunt er ontbijten, lunchen, dineren en een kopje koffie of smoothie doen met iets lekkers erbij. In het voorjaar is er bovendien het terras om het pand uitgebreid.’ bevestigt Heidi met een grote glimlach.

Uitbreiding team

Door alle gerealiseerde plannen zijn ze nog wel op zoek naar nieuwe collega’s. Ze zoeken met name horecamedewerkers voor overdag om de lunch te draaien en bezorgers voor in de avonduren. Gedesinteresseerde kunnen solliciteren via www.kwalitaria.nl/schuytgraaf.


Locatie

Winkelcentrum Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen