Kadoshop BuitenGewoonDe Buitenplaats is een unieke boerderij in de Arnhemse nieuwbouwwijk Schuytgraaf. De Buitenplaats biedt dagbesteding voor mensen met een beperking en is daarnaast ook open voor publiek.

Als bezoeker kun je genieten van een kopje koffie in het Lunchcafe of op het terras. Ook kun je een kijkje nemen in de zeepmakerij, het kunstatelier of de kaarsenmakerij. Verder is er een speeltuin, een kinderboerderij, een boomgaard en moes- en kruidentuinen waar je kunt wandelen.

Kadoshop BuitenGewoon is een winkeltje waar we producten verkopen die met trots door de clienten van De Buitenplaats gemaakt zijn. Zo verkopen we zeepjes, kaarsen, en producten die door onze kunstenaars van Atelier 23 gemaakt worden zoals boekjes, kalenders en prachtige kaarten. Uit onze tuin verkopen we verse groenten en kruiden van het seizoen en mooie creaties van hout.

Naast onze eigen producten verkopen we ook mooie artikelen die door collega-organisaties vervaardigd zijn en cadeaus van maatschappelijke betrokken bedrijven. Een klein gedeelte van de winkel wordt verhuurd aan kleine ondernemers uit de buurt die hun unieke producten verkopen.

Kortom een grote variatie aan producten! Wij maken ook op bestelling naar uw wens.

De Buitenplaats is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur.


Locatie

De Buitenplaats
Marasingel 19

088-3780139

www.debuitenplaatsarnhem.nl

de.buitenplaats@siza.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen