Jurjen Poeles FotografieMijn naam is Jurjen Poeles. Ik ben fotograaf en woon en werk in Schuytgraaf. Ik werk vooral in opdracht van bedrijven en instellingen en maak reportages en portretten. Dat doe ik voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals de gemeente Arnhem, Rijnstate, Abellio en Wageningen Universiteit. Mijn fotowerk kom je op allerlei plaatsen tegen: in de wijk, in de trein, langs de weg en op het werk.

Zo’n elf jaar geleden woonde ik in Meppel en werd ik gevraagd voor de fotografie van de destijds nieuwe wijk Schuytgraaf. Ik had toen nooit durven dromen dat ik er ooit zelf zou wonen, maar zeven jaar geleden ben ik hier zelf neergestreken. Ik geniet nog elke dag van deze mooie wijk samen met mijn vriendin en twee dochtertjes. Ik fotografeer hier ook nog steeds, zoals bijvoorbeeld de foto’s van het billboard van de Helenastraat.

Zoek jij of zoekt jouw organisatie een fotograaf die jouw boodschap of verhaal kan verbeelden? Ik ga graag met je op zoek naar de beste manier om dat te doen. Ik hoor graag van je!


Locatie

Schrijnwerkersveste 20

06-52433875

www.jurjenpoeles.nl

info@jurjenpoeles.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen