Juliette fotografieMijn naam is Juliette Laurant, ik ben een vlotte vijfentwintigjarige vrouw en woon in Arnhem. Fotografie is een grote passie die uitgegroeid is tot mijn eigen bedrijf ‘Juliette fotografie’. Sinds 2009 fotografeer ik al veel en daarom heb ik in 2014 besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen.

Ik richt mij vooral op het fotograferen van mensen en paarden. Juist deze combinatie vind ik erg interessant. Reizend door Nederland fotografeer ik voor zowel particulieren als voor bedrijven om de mooiste foto’s te maken en het beste resultaat te leveren.

In 2014 mocht ik mijn eerste bruiloften fotograferen dat een geweldige ervaring was! Ik wist meteen dat ik dit vaker wilde doen, omdat op zo’n dag alles perfect moet zijn en ik er naar streef om de perfecte beelden te maken. Inmiddels, 35 bruiloften verder weet ik dat dit een tak van fotografie is die ook echt bij mij past! Hopelijk mag ik nog veel bruidsparen op de foto zetten en mooie opdrachten aannemen, ook sta ik altijd open voor nieuwe uitdagingen en grijp ik deze met beide handen aan.


Locatie

Ringdijk 27
6846 RV Arnhem

06-54995207

www.juliettefotografie.nl

info@juliettefotografie.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen