EVRA SportsVanaf november biedt EVRA Sports sportlessen in de buitenlucht, voor zowel kinderen als volwassenen op de woensdag in Schuytgraaf. In de ochtend kunnen volwassenen deelnemen aan de les Workoutdoor van 09.30 tot 10.30 voor Siza de Buitenplaats in Schuytgraaf. Voor kinderen staan in de middag de lessen Kids Bootcamp en Kids N Tricks (basis van freerunning) op het rooster voor de Omnibus in Schuytgraaf.

Alle lessen zijn energieke groepstrainingen, waarbij de elementen kracht, conditie en doorzettingsvermogen centraal staan. De lessen dragen ook bij aan de sociale ontwikkeling, door middel van leren samenwerken en respect hebben voor een ander. Een energieke training in de buitenlucht, waarbij plezier en creativiteit voorop staan! Binnen de lessen kan iedereen op zijn of haar eigen niveau meedoen, hierdoor kunnen zowel beginners als semi gevorderde sporters deelnemen aan de lessen.

De lessen worden gegeven door Eez. Met veel kennis, passie en enthousiasme geeft hij al heel wat jaren sportlessen aan jong en oud. ‘Niets is mooier dan mensen door middel van sport, zowel fysiek als mentaal gezond te houden en bij te kunnen dragen aande motorische, sociale en creatieve ontwikkeling van een individu. Het geven van mijn lessen zie ik als liefdewerk!’

Voor meer informatie over de lessen en het aanvragen van een proefles, mail naar evrasports@gmail.com. Doe gerust een keer mee en ervaar zelf hoe fijn sporten in de buitenlucht kan zijn!


Locatie

Siza de Buitenplaats en MFC Omnibus

06-10260052

evrasports@gmail.com

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen