Estia UitvaartenEen afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een moment dat ertoe doet, een moment dat u doet stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een uiting van liefde, zorg en respect, het begin van een dierbare herinnering.

Mijn naam is Francine Oldenhuizing en ik ben gediplomeerd (dementievriendelijke) uitvaartverzorgster. In de bijzondere tijd rond overlijden en afscheid loop ik met u mee op het pad van keuzes maken, verdriet mogen ervaren en liefdevol het leven afronden. Samen met u geef ik, in alle rust, vorm aan een afscheid dat passend is bij uw wensen en die van uw dierbare. Van een intens, klein afscheid tot een grootse ceremonie. Thuis of in iedere andere omgeving. Wanneer er keuzes gemaakt moeten worden kan ik adviseren. Van modern tot traditioneel, van duurzaam tot kleurrijk en van landelijk tot bourgondisch. Door te denken in mogelijkheden creëren we samen de uitvaart. Er is veel mogelijk, niets is vastomlijnd.

De uitvaart van een fanatiek zeiler kan anders worden ingevuld dan die van een beeldend kunstenaar. Een verwoed tuinierster, een handige klusser of een Vitesse fan, de uitvaart kan in eigen stijl worden vormgegeven. Of een thema nu subtiel of volop terugkomt in de uitvaart, de persoonlijke wensen staan centraal bij het verzorgen van de uitvaart. Zo wordt een uitvaart niet alleen een dag van afscheid, maar ook een herinnering die reflecteert hoe de overledene in het leven stond.

Verzekering

U kunt met elke uitvaartverzekering terecht bij mij, dus ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent. U bent niet verplicht te kiezen voor de uitvaartonderneming die de verzekeringsmaatschappij aanwijst.

Kennismakingsgesprek

Een gesprek over uw eigen uitvaart betekent een gesprek over uw leven: de betekenis die u heeft in en geeft aan dit leven, dat wat u nalaat, en dat wat werkelijk van waarde is. Samen bespreken we uw wensen over uw eigen uitvaart. Het kan u en uw nabestaanden rust geven en zo troost bieden wanneer uw wensen zijn uitgesproken.

Kosten

Een uitvaart is bij mij, Estia Uitvaarten, altijd maatwerk. De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen en budget, zij vormen het uitgangspunt.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen. Ik ben hiervoor bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur (bij overlijden 24 uur per dag) op telefoonnummer 06 43877077. Natuurlijk kunt u hier voor al uw andere vragen ook terecht. Ik help u graag.

 


Locatie

De Zeis 3

06-43877077

http://www.estia-uitvaarten.nl

info@estia-uitvaarten.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen