Domino’sOp 8 mei 2017 openende Domino’s Pizza Arnhem Schuytgraaf haar deuren.

Voor ons is dit een speciaal moment, omdat wij al een behoorlijke tijd op deze plek een winkel wilde bouwen. Schuytgraaf is een prachtige wijk waarin wij veel potentie zagen om onze klanten op een snelle en goede manier van onze producten te voorzien.

We gaan proberen alles zoveel mogelijk met onze elektrische fietsen te bezorgen en staat service en kwaliteit bij ons altijd op de eerste plaats. Deze winkel leent zich ook uitermate als afhaal locatie waardoor wij de klant optimaal kunnen bedienen.

Peter Hoveling zal vooral de winkel gaan managen en met een team enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar van 12:00 tot 22:30 en op vrijdag en zaterdag van 12:00 t/m 23:55.

Voor de eigenaren Rick van den Heuvel, Peter Hoveling, Berrie Bunthof en Sebastiaan van de Leemput is het ondertussen alweer de 8e winkel waarvan er 4 in Arnhem zitten. Wat begon met de eerste winkel in Tiel is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 300 medewerkers. Van hard werken zijn we dan ook niet vies gezien we allen opgegroeid zijn in een arbeidersgezin is dat ons met de paplepel ingegoten.

Wij zetten er dan ook flink onze schouders onder om u de komende jaren van de lekkerste pizza’s en bijgerechten te voorzien.

Tot snel en de smakelijke groeten van team Domino’s Arnhem Schutgraaf.


Locatie

Fortunastraat 34
6846XZ Arnhem

026-2100120

https://www.facebook.com/DominosArnhemSchuytgraaf/

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen