De loperHardlopen kun je altijd, overal, maar samen lopen is leuker. Dat kan bij De Loper. We geven vier keer per week trainingen in Schuytgraaf, zowel overdag als ’s avonds, doordeweeks en in het weekend. Het is de ideale manier om je voor te bereiden op een hardloopwedstrijd of gewoon omdat je een lekker conditie wilt.

In de trainingen van anderhalf uur besteden de trainers van De Loper veel aandacht aan techniek en coördinatie. De loopgroepen zijn klein waardoor de deelnemers veel persoonlijke aandacht krijgen op het verbeteren van de loopstijl en souplesse. Vereniging De Loper is aangesloten bij de atletiekunie en beschikt over een arsenaal aan goedopgeleide en gelicenseerde trainers. De kleine trainingsgroepen dragen zorg voor veel persoonlijke aandacht, maar ook gezelligheid staat hoog in het vaandel. Daarom wordt na afloop van iedere training een gratis kopje koffie of thee genoten.

Lid worden

We bieden een lidmaatschap per kwartaal, maar om de sfeer te proeven kun je ook gewoon een keer gratis komen meetrainen of kiezen voor de instapkaart, een maand lang meetrainen voor een tientje.
Kijk voor meer informatie op onze website of mail ons: info@ikbendeloper.nl.


Locatie

MFC Omnibus,
Pallas Atheneplein 2
6846 XA Arnhem

06-41818592

www.ikbendeloper.nl

info@ikbendeloper.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen